Претрага
Close this search box.

Душан Симић, добитник признања “Ђорђе Натошевић”

Свечана академија „Присаједињење – други век“ поводом 103 године од присаједињења Војводине Краљевини Србији одржана је у четвртак 25. 11. 2021. године у Српском народном позоришту у Новом Саду.

Овом приликом, Игор Мировић, председник Покрајинске Владе, уручио је Покрајинска признања која се додељују за допринос важним областима друштвеног живота.

Скупштина АП Војводине, на седници одржаној 14. и 15. новембра 2018. године, донела је Покрајинску скупштинску одлуку о установљавању награде АП Војводине и Покрајинских признања.

Признање у област образовања „Ђорђе Натошевић“ додељиваће се за изузетне резултате постигнуте у васпитно-образовном раду предшколским установама, основним и средњим школама, васпитачима у предшколским установама, наставницима у основним и средњим школама и педагозима и психолозима у овим установама са седиштем на територији АП Војводине 25. новембра.

Покрајинска комисија за доделу признања одлучила је једногласно да овогодишњи добитник признања у области образовања „Ђорђе Натошевићˮ буде Душан Симић, наставник наше школе.